حاجی بادام

مواد لازم:

 

پودر بادام: 150 گرم

پودر شکر: 150 گرم

زرده تخم مرغ: 2 عدد

جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری

پودر هل: 1/4 قاشق چایخوری

جوز رنده شده: 1/4 قاشق چایخوری

آرد نخودچی: 1 قاشق غذاخوری 

 

 

طرز تهیه:

زرده وپودر شکر رابا همزن بقدری میزنیم که کرم رنگ شود جوش شیرین پودر بادام پودر هل وجوز را افزوده ومرتب بهم میزنیم تاخمیری صاف ویکدست داشته باشیم آرد را نیز اضافه کرده وکاملا مخلوط میکنیم  کف سینی راکاغذ روغنی میاندازیم واز مواد به اندازه یک نخود برداشته وبا رعایت فاصله در سینی میچینیم وآن را در فر 250 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده ایم در طبقه وسط قرار داده به مدت 10 تا 15 دقیقه

 

 

 

 

اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری (دکتر شریعتی) 

/ 0 نظر / 122 بازدید